Σχετικά με εμάς

Λίγα λόγια για εμάς

Ταξιδεύοντας στο παρελθόν, δημιουργούμε τις δικές σας αναμνήσεις στο μέλλον

Το κατάστημά μας έχει έδρα την Τρίπολη, στην καρδιά της αρκαδικής γης. Για εμάς τα αντικείμενα είναι ζωντανά, απαιτούν αγάπη, φροντίδα και μεράκι για να αποκαλύψουν όλη την ομορφιά τους.

Η επιχείρησή μας γεννήθηκε ακριβώς από την αγάπη που έχουμε για τους θησαυρούς, μεγάλους και μικρούς, που έχουν να διηγηθούν μια δική τους ιστορία, μια ιστορία που θα μαγέψει και θα συναρπάσει. Κάθε αντικείμενο που φιλοξενούμε στο κατάστημά μας είναι για εμάς μοναδικό και έχει φτάσει στις προθήκες μας μέσα από σαγηνευτικά ταξίδια στον χρόνο και στους τόπους, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τεχνουργήματα λεπταίσθητης ομορφιάς, μικρά διακοσμητικά ή επιβλητικά έπιπλα άλλων εποχών, συνταιριάζουν ένα ψηφιδωτό απίστευτης ωραιότητας που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα εκθέματα.
Στο κατάστημά μας θα ανακαλύψετε μοναδικές δημιουργίες από ξύλο, σίδερο, πέτρα, χαλκό, μάρμαρο και πηλό. Η μαγεία των υλικών και η τέχνη των μαστόρων συνταιριάστηκαν για να δημιουργηθούν χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν στολίσει πλούσια αρχοντικά και παραδοσιακές κατοικίες άλλων εποχών. Στην έκθεσή μας θα βρείτε συντηρημένα ή και ασυντήρητα «κομμάτια» που περιμένουν να μιλήσουν στην καρδιά σας

Εμείς αναλαμβάνουμε να τους προσφέρουμε μια δεύτερη ζωή, στο δικό σας μέλλον.